Lagre

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 stk. løk i båter
  • 60 g finhakket frisk ingefær
  • 4 ss indisk karripasta
  • 2 bokser lett kokosmelk (à 400 ml)
  • 4 stk. revet gulrot
  • 400 g kinakål i strimler
  • 20 stk. sukkererter i strimler
  • 4 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

452.5kcal

Energi

22.8g

Fett

39.5g

Protein

19.1g

Karbohydrater

2.3mg

Jern

Del

Indisk curry med strimlet svinekjøtt

(21)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Indisk curry er en super hverdagsgryte. Curry paste, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik middag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 stk. løk i båter
  • 60 g finhakket frisk ingefær
  • 4 ss indisk karripasta
  • 2 bokser lett kokosmelk (à 400 ml)
  • 4 stk. revet gulrot
  • 400 g kinakål i strimler
  • 20 stk. sukkererter i strimler
  • 4 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

452.5kcal

Energi

22.8g

Fett

39.5g

Protein

19.1g

Karbohydrater

2.3mg

Jern

Slik gjør du

  1. Varm margarin i en kjele. Når margarinen har sluttet å bruse, fres løk og ingefær til det er mykt og blankt. Ha i curry paste og fres i et minutt til. Tilsett kokosmelk og revet gulrot, kok opp.
  2. Tørk kjøttet med litt kjøkkenpapir og ha det i gryten. Kok opp og senk varmen, og la gryten koke på svak varme i 2-3 minutter, eller til kjøttet er gjennomkokt.
  3. Ha i kinakål og sukkererter og la alt bli gjennomvarmt.
Bruk en liten kniv og rens sukkerertene ved å dra av strengen.
  1. Smak til med fiskesaus, salt og pepper.

Server den indiske currygryten i dype skåler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant