Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bringebærmousse

Bringebærmousse

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frosne bringebær
  • 75 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 5 stk. gelatinplater
  • 3 dl kremfløte
  • 1,5 dl gresk yoghurt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En luftig, syrlig, søt og frisk bringebærmousse er den perfekte avslutningen på  et godt måltid. Dette er en dessert alle liker, og som med fordel kan lages dagen før den skal serveres. Pynt den med friske bær og nyyyt!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frosne bringebær
  • 75 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 5 stk. gelatinplater
  • 3 dl kremfløte
  • 1,5 dl gresk yoghurt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pynt med friske bringebær rett før servering. Moussen kan også brukes som fyll i kaker. 

Bringebærene kan godt byttes ut med andre typer bær, som for eksempel bjørnebær, rips, solbær eller jordbær. Du kan også bruke pasjonsfruktpuré eller sitron- eller appelsinsaft.

Bringebærmousse

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 08:59:09