Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Medisterpølse med pasta

Medisterpølse med pasta

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g medisterpølse
  • 250 g linguine pasta , eller annen pasta
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 pk rosettkål (á 150 g), eventuelt rosenkål
  • 0,5 pk frosne erter (á 350 g)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av julepølser, sosisser eller bare har sykt lyst på medisterpølser? Da er denne oppskriften noe for deg. Pasta, grønnsaker og pølse - kan det bli enklere?

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g medisterpølse
  • 250 g linguine pasta , eller annen pasta
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 pk rosettkål (á 150 g), eventuelt rosenkål
  • 0,5 pk frosne erter (á 350 g)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Medisterpølse med pasta

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 26.05.2024 13:58:07