Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Medisterpølse med pasta

Ingredienser

  • 600 g medisterpølse
  • 250 g linguine pasta , eller annen pasta
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 pk rosettkål (á 150 g), eventuelt rosenkål
  • 0,5 pk frosne erter (á 350 g)
Del

Medisterpølse med pasta

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av julepølser, sosisser eller bare har sykt lyst på medisterpølser? Da er denne oppskriften noe for deg. Pasta, grønnsaker og pølse - kan det bli enklere?

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g medisterpølse
  • 250 g linguine pasta , eller annen pasta
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 pk rosettkål (á 150 g), eventuelt rosenkål
  • 0,5 pk frosne erter (á 350 g)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Medisterpølse med pasta

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 24.03.2023 13:32:51