Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Porchetta med rosenkålsalat

Porchetta med rosenkålsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg tynnribbe
  • 4 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 2 ss nøytral olje til smøring av form

Fyll:

  • 40 g bladpersille
  • 6 båter finhakket hvitløk
  • 8 blader frisk salvie
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 2 ts revet appelsinskall
  • 2 ts fennikelfrø

Rosenkålsalat:

  • 800 g rosenkål
  • 0,5 stk. fennikel
  • 2 ss nøytral olje
  • 4 ss cæsar dressing
  • 400 g hermetiske limabønner (butter beans)
  • 1 ss chiliolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Porchetta, eller italiensk ribberull, er ribbemiddagen du kan servere hele året. Her med kremet rosenkålsalat toppet med sprø bønner. Imponerende og godt! Varier gjerne porchetta-fyllet med en gresk vri eller stekt sopp. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg tynnribbe
  • 4 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 2 ss nøytral olje til smøring av form

Fyll:

  • 40 g bladpersille
  • 6 båter finhakket hvitløk
  • 8 blader frisk salvie
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 2 ts revet appelsinskall
  • 2 ts fennikelfrø

Rosenkålsalat:

  • 800 g rosenkål
  • 0,5 stk. fennikel
  • 2 ss nøytral olje
  • 4 ss cæsar dressing
  • 400 g hermetiske limabønner (butter beans)
  • 1 ss chiliolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Porchetta trinnbilder
Porchetta trinnbilder
Porchetta trinnbilder
Porchetta trinnbilder

Server porchetta i skiver på et stort serveringsfat med rosenkålsalat på siden. 

Har du rester kan du lage en digg porchetta sandwich til lunsj!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB13 22.03.2025 11:13:44