Ingredienser

Couscous:

  • 2,5 dl couscous
  • 2,5 dl vann
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ts margarin
  • 120 g tørket frukt i små biter
  • 1 stk. hel kanel
Del

Honningstekte medisterboller med couscous

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Honning, tørket frukt og kanel gir medisterbollene et både herlig julesmak og et eksotisk preg, og med couscous som følge føres tankene raskt til Nord-Afrika.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Couscous:

  • 2,5 dl couscous
  • 2,5 dl vann
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ts margarin
  • 120 g tørket frukt i små biter
  • 1 stk. hel kanel

Slik gjør du

Du trenger: Medisterfarse, margarin, honning, couscous, vann, kjøttbuljongterning, tørket frukt i småbiter og hel kanel.

 

1. Form små runde boller av medisterfarsen, bruk gjerne en skje. Stek bollene i en varm stekepanne med margarin til de er gjennomstekte, ca. 6 minutter.

2. Kok opp vann, buljongterning, margarin, tørket frukt og kanel. Ta kjelen bort fra platen og hell i couscous. La det svelle i 5 minutter under lokk. Ta ut kanelstangen og rør godt.

3. Tilsett honning i pannen sammen med medisterbollene, og stek i ytterligere 2 minutter.

Medisterbollene er ferdig stekt, saftige og gylne. Couscousen er luftig og klar til servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant