Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Honningstekte medisterboller med couscous

Ingredienser

Couscous:

  • 2,5 dl vann
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ts margarin
  • 120 g tørket frukt i små biter
  • 1 stk. hel kanel
Del

Honningstekte medisterboller med couscous

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Honning, tørket frukt og kanel gir medisterbollene et både herlig julesmak og et eksotisk preg, og med couscous som følge føres tankene raskt til Nord-Afrika.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Couscous:

  • 2,5 dl vann
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ts margarin
  • 120 g tørket frukt i små biter
  • 1 stk. hel kanel

Slik gjør du

Du trenger: Medisterfarse, margarin, honning, couscous, vann, kjøttbuljongterning, tørket frukt i småbiter og hel kanel.

 

trinn du kan merke av
Honningstekte medisterboller med couscous
Honningstekte-medisterboller-med-couscous-194551-12
Honningstekte medisterboller med couscous

Medisterbollene er ferdig stekt, saftige og gylne. Couscousen er luftig og klar til servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 08.02.2023 02:33:56