Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet ørret med agurksalat

Ingredienser

  • ca. 800 g hel ørret eller røye
  • 1 stk. sitron
  • 1 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. gulrot
  • 2 kvister frisk dill
  • 2 ss olje

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 4 stk. reddik
  • 2 ss eplecidereddik
  • 2 ss sukker
  • 2 ss vann
  • 2 stilker frisk dill
Del

Grillet ørret med agurksalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Helgrillet fjell- eller sjøørret, eller kanskje en lekker røye? Hel fisk på 500-800 gram er fantastisk å grille, og en grillrist gjør jobben enklere. Grillet sitron, agurksalat med sommerlig selskap av reddik, norske nypoteter og en klatt rømme gjør matopplevelsen komplett. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • ca. 800 g hel ørret eller røye
  • 1 stk. sitron
  • 1 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. gulrot
  • 2 kvister frisk dill
  • 2 ss olje

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 4 stk. reddik
  • 2 ss eplecidereddik
  • 2 ss sukker
  • 2 ss vann
  • 2 stilker frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del gjerne en sitron i to og legg den på grillen med snittflaten ned samtidig som du griller fisken. Da har du deilig ekstra dressing til fisken. Nypoteter og en klatt rømme hører med til servering. Grillet ørret med agurksalat

Grillet ørret med agurksalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 23.03.2023 09:35:55