Ingredienser

Glasert ribbe:

  • 800 g stekt ribbe
  • 2 ss soyasaus
  • 2 dl hoisinsaus

  • 8 skiver brød
  • 1 ss smør

  • 1 pk sukkerertspirer
  • 1 pk karse
  • 1 pk rød shiso
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ts olivenolje
Del

Glasert ribbe på toast

(11)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du ribbe igjen fra middagen? Da kan du glasere den med en herlig soyaglaze, riste en bit med toast og servere med spirer. Det er enkelt, raskt og veldig godt! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Glasert ribbe:

  • 800 g stekt ribbe
  • 2 ss soyasaus
  • 2 dl hoisinsaus

  • 8 skiver brød
  • 1 ss smør

  • 1 pk sukkerertspirer
  • 1 pk karse
  • 1 pk rød shiso
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ts olivenolje

Slik gjør du

  1. Skjær ribben i tynne biter og varm den opp i ovnen på 150 °C i ca. 10 minutter. Bland sammen soyasaus og hoisinsaus og hell over ribben når den er varm.
  2. Stikk ut ringer av brødet med et kjøkkenglass. Rist brødet og ha på smør.
  3. Bland sammen spirer med salt, pepper og olivenolje.
  4. Legg spirene på det ristede brødet og topp med ribbe.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant