Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glasert ribbe på toast

Glasert ribbe på toast

Ingredienser

porsjoner

Glasert ribbe:

  • 800 g stekt ribbe
  • 2 ss soyasaus
  • 2 dl hoisinsaus

Toast og tilbehør:

  • 8 skiver brød
  • 1 ss smør
  • 1 pk sukkerertspirer
  • 1 pk karse
  • 1 pk rød shiso
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ts olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du ribbe igjen fra middagen? Da kan du glasere den med en herlig soyaglaze, riste en bit med toast og servere med spirer. Det er enkelt, raskt og veldig godt! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Glasert ribbe:

  • 800 g stekt ribbe
  • 2 ss soyasaus
  • 2 dl hoisinsaus

Toast og tilbehør:

  • 8 skiver brød
  • 1 ss smør
  • 1 pk sukkerertspirer
  • 1 pk karse
  • 1 pk rød shiso
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ts olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 10:01:00