Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Tacopizza med kjøttdeig

Ingredienser

Pizzabunn:

  • 3 dl lunkent vann
  • 0,5 pk fersk gjær
  • 2 ss olje
  • ca. 7 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt

Tacofyll:

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1 pk tacokrydder
  • 0,5 dl vann
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 stk. vårløk
  • 0,5 boks hermetiske svarte bønner
  • ca. 0,5 boks rømme
  • 300 g revet ost
  • 4 ss hermetiske maiskorn

Topping:

  • 1 stk. lime
  • 0,25 potte frisk koriander (kan sløyfes)
Del

Tacopizza med kjøttdeig

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Taco + pizza = Superdigg! Her har vi satt sammen det beste av to verdener. En pizzadeig som gir sprø og god bunn - toppet med tacokrydret kjøttdeig og friske grønnsaker! Nam!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Pizzabunn:

  • 3 dl lunkent vann
  • 0,5 pk fersk gjær
  • 2 ss olje
  • ca. 7 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt

Tacofyll:

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1 pk tacokrydder
  • 0,5 dl vann
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 stk. vårløk
  • 0,5 boks hermetiske svarte bønner
  • ca. 0,5 boks rømme
  • 300 g revet ost
  • 4 ss hermetiske maiskorn

Topping:

  • 1 stk. lime
  • 0,25 potte frisk koriander (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du litt ekstra tid, kan du også lage eltefri pizzadeig. Eller, dårlig tid - halvstekt pizzabunn fra butikken. 

Tacopizza med kjøttdeig

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 03.02.2023 18:47:38