Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Potet og squashrøsti med egg

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 1 stk. rå potet
  • 3 stk. kokte poteter
  • 1 ss smør eller olje
  • 2 stk. egg
  • 2 ss hakket frisk dill , persille eller basilikum
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

225.5kcal

Energi

15.85g

Fett

9.3g

Protein

10.5g

Karbohydrater

2.35mg

Jern

Del

Røsti med squash og egg

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 1 stk. rå potet
  • 3 stk. kokte poteter
  • 1 ss smør eller olje
  • 2 stk. egg
  • 2 ss hakket frisk dill , persille eller basilikum
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

225.5kcal

Energi

15.85g

Fett

9.3g

Protein

10.5g

Karbohydrater

2.35mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB13 04.12.2022 06:29:30