Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gresskarpai

Gresskarpai

Ingredienser

porsjoner

Paideig:

  • 200 g hvetemel
  • 100 g smør
  • 1 ss sukker
  • 1 ss vann

Fyll:

  • 400 g gresskar
  • 6 ss hvetemel
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt allehånde
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,5 ts malt muskat
  • 2 ss smør
  • 2 stk. egg
  • 1,5 dl sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ts vaniljesukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det blir ikke Thanksgiving uten gresskarpai! En tradisjonell klassiker med deilig kryddersmak, ikke ulikt våre pepperkaker. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Paideig:

  • 200 g hvetemel
  • 100 g smør
  • 1 ss sukker
  • 1 ss vann

Fyll:

  • 400 g gresskar
  • 6 ss hvetemel
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt allehånde
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,5 ts malt muskat
  • 2 ss smør
  • 2 stk. egg
  • 1,5 dl sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ts vaniljesukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server paien lun eller avkjølt med pisket krem til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Spis gresskar på Halloween

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 17.07.2024 19:15:26