Steinbit i ovn med sitron og urter Kategori Familien Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Steinbiten har ikke akkurat utseendet med seg, men det hvite fiskekjøttet er fast, smakfullt og enkelt å tilberede. Her har vi bakt steinbitfilet i ovnen med et spennende lokk av gresk yoghurt med sitron og urter. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 800 g steinbitfilet 1 dl gresk yoghurt 3 ss revet parmesan 4 ss hakket frisk kruspersille 2 båter hvitløk saft og skall av 1 stk sitron 1 ss hakket frisk timian 4 ss griljermel 1 ss olivenolje Slik gjør du Del steinbitfilet i porsjonsstykker og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett eller i en ildfast form. Bland yoghurt, revet parmesan, hakket persille, hakket hvitløk, revet sitronskall og hakket timian. Smak til med salt og pepper. Fordel yoghurtblandingen på toppen av fiskestykkene og dryss griljermel på toppen. Drypp over litt olivenolje. Plasser brettet midt i ovnen og stek på 180 °C.i 12-15 minutter. Server ovnsbakt steinbit med sitronbåter, kokte poteter og kokte grønnsaker, for eksempel aspargesbønner. De fleste hvite fiskeslag kan tilberedes på denne måten. Yoghurtblandingen fungerer som saus, og kan varieres med andre urter og krydder. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.