Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønnsaksrøsti med egg

Grønnsaksrøsti med egg

Ingredienser

porsjoner

Grønnsaksrøsti:

  • 1 stk. bakepotet
  • 2 stk. gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 3 ss margarin

Tilbehør:

  • 1 pk cherrytomat
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss olivenolje
  • 3 stk. egg
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 256 kcal
Fett 18.6 g
Protein 8.7 g
Karbohydrater 11 g
Jern 2.1 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grønnsaksrøsti med speilegg er smakfulle små pletter, som gir deg akkurat det du trenger; god mat!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Grønnsaksrøsti:

  • 1 stk. bakepotet
  • 2 stk. gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 3 ss margarin

Tilbehør:

  • 1 pk cherrytomat
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss olivenolje
  • 3 stk. egg
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 256 kcal
Fett 18.6 g
Protein 8.7 g
Karbohydrater 11 g
Jern 2.1 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med tomater og friske urter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 22.07.2024 06:38:43