Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grønnsaksrøsti med egg

Under 650 Kalorier

Ingredienser

Grønnsaksrøsti:

  • 1 stk. bakepotet
  • 2 stk. gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 3 ss margarin

Tilbehør:

  • 1 pk cherrytomat
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss olivenolje
  • 3 stk. egg
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

256kcal

Energi

18.6g

Fett

8.7g

Protein

11g

Karbohydrater

2.1mg

Jern

Del

Grønnsaksrøsti med egg

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grønnsaksrøsti med speilegg er smakfulle små pletter, som gir deg akkurat det du trenger; god mat!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Grønnsaksrøsti:

  • 1 stk. bakepotet
  • 2 stk. gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 3 ss margarin

Tilbehør:

  • 1 pk cherrytomat
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss olivenolje
  • 3 stk. egg
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

256kcal

Energi

18.6g

Fett

8.7g

Protein

11g

Karbohydrater

2.1mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skrell potet, gulrot og sellerirot. Bruk den grove delen av ett rivjern og riv grønnsakene. Ha de revne grønnsakene over på ett rent kjøkkenhåndkle, og vri ut all væske. Bland inn salt og pepper.
  2. Sett en stekepanne på middels varme. Ha i margarin og fordel grønnsaksmassen på antall porsjoner. Press hver røsti pent ut med en stekespade, og stek til de har fått en fin farge på ene siden (ca 6 minutter), snu og stek videre til den har blitt litt crispy på den andre siden. Gjør dette med alle røstiene. Legg dem på bakepapir når de er ferdige.
  3. Kutt tomater i to. Bland med finhakket gressløk og olivenolje.
  4. Stek speilegg og legg dem på hver sin røsti.

Server med tomater og friske urter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB12 27.11.2022 02:53:01