Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønnsaksrøsti med egg

Ingredienser

Grønnsaksrøsti:

  • 1 stk. bakepotet
  • 2 stk. gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 3 ss margarin

Tilbehør:

  • 1 pk cherrytomat
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss olivenolje
  • 3 stk. egg
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

256 kcal

Energi

18.6 g

Fett

8.7 g

Protein

11 g

Karbohydrater

2.1 mg

Jern

Del

Grønnsaksrøsti med egg

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grønnsaksrøsti med speilegg er smakfulle små pletter, som gir deg akkurat det du trenger; god mat!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Grønnsaksrøsti:

  • 1 stk. bakepotet
  • 2 stk. gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 3 ss margarin

Tilbehør:

  • 1 pk cherrytomat
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss olivenolje
  • 3 stk. egg
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

256 kcal

Energi

18.6 g

Fett

8.7 g

Protein

11 g

Karbohydrater

2.1 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med tomater og friske urter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 26.03.2023 17:14:23