Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 1 pose tacokrydder
  • 2 ss margarin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 poser potetmospulver
  • 4 dl melk eller vann
  • 1 pk frossen grønnsaksblanding (amerikansk)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alle liker tacokjøttboller! Med kjøttdeig av svin lager du raskt spenstige små kjøttboller med tacosmak. Bland potetmos og grønnsaker, og server med ferdig salsa, så har du garantert populær og superrask middag!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 1 pose tacokrydder
  • 2 ss margarin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 poser potetmospulver
  • 4 dl melk eller vann
  • 1 pk frossen grønnsaksblanding (amerikansk)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 22.06.2024 11:35:44