Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Ingredienser

  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 1 pose tacokrydder
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 ss margarin
  • 1 pk frossen grønnsaksblanding (amerikansk)
  • 4 dl melk eller vann
  • 2 poser potetmospulver
  • 1 glass salsa
Del

Tacokjøttboller med grønnsaksmos

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alle liker tacokjøttboller! Med kjøttdeig av svin lager du raskt spenstige små kjøttboller med tacosmak. Bland potetmos og grønnsaker, og server med ferdig salsa, så har du garantert populær og superrask middag!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 1 pose tacokrydder
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 ss margarin
  • 1 pk frossen grønnsaksblanding (amerikansk)
  • 4 dl melk eller vann
  • 2 poser potetmospulver
  • 1 glass salsa

Slik gjør du

  1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og ”grav” ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.
  2. Kok opp vann med salt og margarin. Hell i grønnsaksblandingen og la det koke opp.Ta kjelen til side og hell i melk/vann (avhengig av hva det står på potetmosposen). Dryss i potetmospulveret og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.

Server med salsa.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 22.03.2023 00:56:56