Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølsegrateng

Pølsegrateng

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g store makaroni eller pastaskruer
  • 2 ss margarin eller smør
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl melk
  • 600 g røkt kjøttpølse
  • 2 stk. vårløk
  • 100 g frosne erter
  • 150 g revet ost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pølsegrateng er hverdagsfavoritt for mange familier, og er en rett som kan varieres ut fra hva du har i kjøleskapet.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g store makaroni eller pastaskruer
  • 2 ss margarin eller smør
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl melk
  • 600 g røkt kjøttpølse
  • 2 stk. vårløk
  • 100 g frosne erter
  • 150 g revet ost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

En frisk salat eller råkostsalat med dressing passer til.

Neste gang vil du kanskje prøve en pølsegryte? Det er en one pot-gryte med blant annet pølser, pasta og brokkoli.

Pølsegrateng

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 25.05.2024 06:07:42