Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Laksepai

Laksepai

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 125 g smør
  • 200 g hvetemel
  • 2 ss vann

Fyll:

  • 300 g røkelaks
  • 200 g revet hvitost
  • 0,5 dl frisk dill
  • 0,5 ts pepper
  • 4 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 50 g parmesan
  • 1 bunt grønn frisk asparges
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Laksepai er perfekt å servere når du har gjester, og med røkelaks får paien enda mer smak! Servert med frisk asparges er dette en ypperlig lunsj- eller middagsrett.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 125 g smør
  • 200 g hvetemel
  • 2 ss vann

Fyll:

  • 300 g røkelaks
  • 200 g revet hvitost
  • 0,5 dl frisk dill
  • 0,5 ts pepper
  • 4 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 50 g parmesan
  • 1 bunt grønn frisk asparges

Slik gjør du

trinn du kan merke av

La paien hvile i 5-10 minutter før den serveres sammen med frisk asparges.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB13 04.03.2024 00:54:15