Ingredienser

  • 1 stk. rødløk i båter
  • 2 stk. eple i båter
  • 1 pk frisk spinat
  • 1 glass ferdig indian korma saus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 200 g tørr basmatiris
Del

Svin Korma med epler og spinat

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. rødløk i båter
  • 2 stk. eple i båter
  • 1 pk frisk spinat
  • 1 glass ferdig indian korma saus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 200 g tørr basmatiris

Slik gjør du

Du trenger: Svin ytrefilet, rødløk, eple, spinat, Indian korma-saus, ris, salt og pepper.
  1. Kok ris etter anvisning på pakken.

  1. Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger. Sett det til side.

 

  1. Ha eple, rødløk og spinat i stekepannen og fres i 2-3 minutter.

  1. Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene, og tilsett Indian korma-saus. La det småkoke i 3-4 minutter. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Server den smakfulle gryten med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant