Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svin Tikka med eple og spinat 1.jpg

Ingredienser

  • 1 stk. rødløk i båter
  • 2 stk. eple i båter
  • 1 pk frisk spinat
  • 1 glass ferdig indian korma saus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 200 g tørr basmatiris
Del

Svin Korma med epler og spinat

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. rødløk i båter
  • 2 stk. eple i båter
  • 1 pk frisk spinat
  • 1 glass ferdig indian korma saus
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 200 g tørr basmatiris

Slik gjør du

Du trenger: Svin ytrefilet, rødløk, eple, spinat, Indian korma-saus, ris, salt og pepper.
  1. Kok ris etter anvisning på pakken.

  1. Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger. Sett det til side.

 

  1. Ha eple, rødløk og spinat i stekepannen og fres i 2-3 minutter.

  1. Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene, og tilsett Indian korma-saus. La det småkoke i 3-4 minutter. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Server den smakfulle gryten med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB14 27.11.2022 02:56:34