Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Åpen vegetarlasagne

Åpen vegetarlasagne

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 2 bokser hakkede tomater
  • 1 ts tørket oregano
  • 6 kvister frisk timian
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts sukker
  • 24 stk. lasagneplater
  • 2 stk. mozzarella eller vegansk ost
  • 50 g parmesan eller annen fast ost/vegansk ost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En lasagne behøver ikke nødvendigvis bakes i ovnen. Prøv å servere den slik - lag på lag direkte på tallerkenen. Denne versjonen er vegetarisk, men du kan like gjerne lage den med den tradisjonelle kjøttsausen.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 2 bokser hakkede tomater
  • 1 ts tørket oregano
  • 6 kvister frisk timian
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts sukker
  • 24 stk. lasagneplater
  • 2 stk. mozzarella eller vegansk ost
  • 50 g parmesan eller annen fast ost/vegansk ost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Blir det rester igjen av sausen kan den brukes som basis i for eksempel en tomatsuppe - tilsett mer hakkede tomater og litt vann eller grønnsaksbuljong, og kjør suppen glatt med stavmikser. Sausen kan også brukes som fyll i en omelett.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 19.05.2024 00:13:30