Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Fiskeboller i karrisaus

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.

  • Wok med kylling og nudler

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Vil du ha superenkel og fresh hverdagsmiddag, da lager du wok med kylling og grønnsaker. Enkelt - smakfullt - magert!

  • Bakt potet i airfryer

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Det er lite som slår en god bakt potet, og med airfryer blir den skikkelig sprø og digg! Fyll poteten med det du liker best, som skinke, bacon eller chorizo. Her er det bare fantasien som setter grenser!

  • Kokos- og currypanne med torsk

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Gjør en indisk vri på fiskemiddagen og lag denne smakfulle fiskepannen med torsk - kjapt og enkelt å varte opp med i en travel hverdag.

  • Lammekoteletter med soppstuing

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Lam og sopp hører til blant høstens beste smaker fra naturens spiskammer. Lammekoteletter er raske å steke og smaker nydelig sammen med en soppstuing av vill eller «tam» sopp, urter og fløte. 

  • Asiatiske dumplings med dip

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    40–60 min

    Asiatiske dumplings er fylte hvetedeigsputer, og er så vel restaurantmat som typisk gatemat i store deler av Asia. Variasjonene er nærmest uendelige både på smak og utseende. Her har vi valgt å fylle dem med svinekjøttdeig smaksatt med chili, hvitløk, soya og sesam. Oppskriften gir ca. 6 dumplings per porsjon.

  • Ferskt kjøtt og suppe

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

  • Kanelknuter

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Kjært barn har mange navn. Disse lekre og velduftende kanelknutene omtales ofte som kanelsnurrer, kanelboller, skillingsboller eller "kanel i svingene". Du kan også bruke samme oppskrift som utgangspunkt for å lage kardemommeknuter.

  • Omelett i lompe

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Superenkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Du har det aldri så travelt at du ikke har tid til å lage deg en omelett. Omelett er trolig verdens raskeste varmrett, og er ferdig på få strakser. Denne omeletten i lompe er super å lage hvis du har rester med pølse og lompe som skulle vært spist opp.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.11780, server:MP-PRD-WEB11 16.10.2024 10:10:09