Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt potet i airfryer

Bakt potet i airfryer

Ingredienser

2  porsjoner
  • 2 stk. bakepotet
  • 2 dl lettrømme
  • 160 g hermetiske maiskorn (liten boks)
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 200 g strimlet kokt skinke
  • 2 ss sennep
  • 1 ts finhakket frisk timian
  • 1 ts finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 100 g revet ost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er lite som slår en god bakt potet, og med airfryer blir den skikkelig sprø og digg! Fyll poteten med det du liker best, som skinke, bacon eller chorizo. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 2 stk. bakepotet
  • 2 dl lettrømme
  • 160 g hermetiske maiskorn (liten boks)
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 200 g strimlet kokt skinke
  • 2 ss sennep
  • 1 ts finhakket frisk timian
  • 1 ts finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 100 g revet ost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp gjerne med friske urter og server! 

Bakt potet i airfryer

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Potet du vil elske

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 27.05.2024 00:18:51