Ingredienser

2  porsjoner
  • 2 stk. bakepotet
  • 2 dl rømme
  • 1 stk. liten boks hermetiske maiskorn
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 200 g strimlet kokt skinke
  • 2 ss sennep
  • 1 ts finhakket frisk timian
  • 1 ts finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 100 g revet ost
Del

Bakt potet i airfryer

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er lite som slår en god bakt potet, og med airfryer blir den skikkelig sprø og digg! Fyll poteten med det du liker best, som skinke, bacon eller chorizo. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 2 stk. bakepotet
  • 2 dl rømme
  • 1 stk. liten boks hermetiske maiskorn
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 200 g strimlet kokt skinke
  • 2 ss sennep
  • 1 ts finhakket frisk timian
  • 1 ts finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 100 g revet ost

Slik gjør du

  1. Bruk en gaffel og stikk mange små hull over hele poteten. Legg poteten i airfryeren og bak på 225°C i 60 minutter.
  2. Lag fyllet ved å blande sammen rømme, mais, finhakket løk, strimlet skinke, sennep, timian, bladpersille, salt og pepper i en bolle.
  3. Skjær et snitt i toppen av poteten med en kniv. Bruk en skje til å grave ut halvparten av innholdet og bland potetfyllet sammen med skinkeblandingen.
  4. Fordel fyllet i de bakte potetene før du topper med revet ost. Stek videre på 200 grader i 5-10 minutter til osten har smeltet. Tid kan variere mellom produsentene, så sjekk underveis.

Topp gjerne med friske urter og server! 

Bakt potet i airfryer

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.