Du trenger: Kyllingfilet, pastaskruer, karripulver, margarin (flytende), cherrytomat, ruccola, tørket aprikos, fetaost (naturell), dressing (mango og chilidressing) og salt.
1. Kok pasta som anvist på pakken, slå av vannet og avkjøl.
2. Skjær kyllingfilet i store biter.
3. Del cherrytomat i to, aprikos i strimler, og bland det sammen med pasta og salat. Kutt fetaost i terninger.
4. Ha margarin i en varm stekepanne og fres karri raskt for å få frem den gode smaken.
5. Ha i kyllingbitene og stek til de er gjennomstekte,4-5 minutter. Krydre dem med salt og pepper, og sett stekepannen til side.
Server pastasalaten i en bolle eller på et serveringsfat, ha lune kyllingbiter, fetaost og dressing over rett før servering.
Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna enkelt lære å lage pastasalat med karrikylling.