Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskeburger med coleslaw

Fiskeburger med coleslaw

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. fiskeburger eller 8 fiskekaker
  • 4 stk. hamburgerbrød

Coleslaw:

  • 0,5 stk. rød spisskål eller rødkål
  • 350 g gulrot
  • 0,5 bunt vårløk
  • 0,5 boks lettrømme
  • 1 ss honning
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 pose pinjekjerner a 70g
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken, kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgerne i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med coleslaw, og vips - så har du en deilig middag som passer både for store og små.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. fiskeburger eller 8 fiskekaker
  • 4 stk. hamburgerbrød

Coleslaw:

  • 0,5 stk. rød spisskål eller rødkål
  • 350 g gulrot
  • 0,5 bunt vårløk
  • 0,5 boks lettrømme
  • 1 ss honning
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 pose pinjekjerner a 70g
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Fiskeburgerne kan også varmes i stekeovn eller på grill. Burgerbrødene er best om de blir varmet litt i en grillpanne, i ovnen eller i en brødrister.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 25.06.2024 10:36:28