Fiskeburger med coleslaw

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgerne i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med coleslaw og vips, så har du en deilig middag som passer både for store og små. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Reinsdyrskav med lun kålsalat

Ingredienser

  • 4 stk fiskeburger eller 8 fiskekaker
  • 4 stk hamburgerbrød

Coleslaw:

  • 12 stk rød spisskål eller rødkål
  • 350 g gulrot
  • 12 bunt vårløk
  • 12 boks lettrømme
  • 1 ss honning
  • 12 potte frisk basilikum
  • 12 poser pinjekjerner a 70g
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kutt kålhode, gulrot og vårløk i tynne strimler. Bland inn rømme, honning, grovkuttet basilikum, pinjekjerner. Smak til med salt og pepper.
  2. Stek fiskeburgere på begge sider i en middels varm stekepanne med margarin til de er gjennomvarme, ca. 6-8 minutter. Legg fiskeburgere på burgerbrød og topp med coleslaw.
Fiskeburgerne kan også varmes i stekeovn eller på grill. Burgerbrødene er best om de blir varmet litt i en grillpanne, i ovnen eller i en brødrister.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.