Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Vegisterkaker

Vegisterkaker

Ingredienser

porsjoner
  • 2 dl basmatiris eller annen type ris
  • 700 g blomkål
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 2 ts urtesalt
  • 1,5 ts malt ingefær
  • 1,5 ts revet muskatnøtt
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 3 ss nøytral olje til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn - et supert alternativ til de som velger vegansk.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 dl basmatiris eller annen type ris
  • 700 g blomkål
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 2 ts urtesalt
  • 1,5 ts malt ingefær
  • 1,5 ts revet muskatnøtt
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 3 ss nøytral olje til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vegisterkakene kan serveres på tradisjonelt vis, med poteter, saus og tyttebærsyltetøy, eller som her, med en enkel salat av rødkål og grønnkål.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 23:25:49