Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 2 ss margarin
  • 8 dl fiskekraft eller fiskebuljong
  • 400 g frosne erter
  • 1 dl matfløte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss hakket frisk gressløk

Suppe:

Topping:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 449 kcal
Fett 15 g
Protein 54 g
Karbohydrater 19 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 2 ss margarin
  • 8 dl fiskekraft eller fiskebuljong
  • 400 g frosne erter
  • 1 dl matfløte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss hakket frisk gressløk

Suppe:

Topping:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 449 kcal
Fett 15 g
Protein 54 g
Karbohydrater 19 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 13.12.2024 17:44:27