Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Ingredienser

20  porsjoner
  • ca. 800 g eple
  • saften av 1 stk. sitron
  • 500 g romtemperert smør
  • 450 g sukker
  • 8 stk. egg
  • 500 g hvetemel
  • 3 ts vaniljesukker
  • 3 ts bakepulver
  • 2 ss smør til langpanna

Topping:

  • 1 ss sukker
  • 0,5 ss malt kanel
  • 50 g grovhakkede mandler eller hasselnøtter
Del

Eplekake i langpanne

(42)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små. Kaken passer utmerket å servere på dugnad eller i barnebursdag. Om høsten får du friske, sprø norske epler i sesong, som gjør kaken ekstra god på smak.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

20  porsjoner
  • ca. 800 g eple
  • saften av 1 stk. sitron
  • 500 g romtemperert smør
  • 450 g sukker
  • 8 stk. egg
  • 500 g hvetemel
  • 3 ts vaniljesukker
  • 3 ts bakepulver
  • 2 ss smør til langpanna

Topping:

  • 1 ss sukker
  • 0,5 ss malt kanel
  • 50 g grovhakkede mandler eller hasselnøtter

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med litt krem eller vaniljeis.

Rabarbrakake

I rabarbrasesongen kan du bruke rabarbra istedet for epler. Da får du en supersaftig og god rabarbrakake som er ypperlig å ta med sommeravslutning eller dugnadsfest.

Baker du ofte store kaker? Vi har flere gode skuffkaker eller langpannekaker.

Eplekake i langpanne

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB11 02.04.2023 00:49:15