Ingredienser

  • 2 stk. gulrot i biter
  • 6 dl fiskebuljong (utblandet)
  • 2 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 200 g laks eller annen rød fisk
  • 200 g torskefilet eller annen hvit fisk
  • 1 dl frosne erter
  • 1 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss frisk gressløk
Del

Kremet fiskesuppe

(15)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. gulrot i biter
  • 6 dl fiskebuljong (utblandet)
  • 2 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 200 g laks eller annen rød fisk
  • 200 g torskefilet eller annen hvit fisk
  • 1 dl frosne erter
  • 1 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss frisk gressløk

Slik gjør du

1. Kok opp fiskebuljongen i en gryte og legg i gulrotbitene. La dem koke i 3-4 minutter.

2. Bland melk og hvetemel i et glass med skrulokk, og rist godt. Hell blandingen i fiskebuljongen mens du visper hele tiden. La suppen småkoke i ca. 5 minutter.

Slik lager du toppjevning:

3. Senk temperaturen og legg i fiskebiter og erter. La suppa trekke i ca. 5 minutter. Rør inn fløten og smak til med salt og pepper. Dryss over finklippet gressløk.

Server gjerne suppen med brød eller flatbrød.

Kremet fiskesuppe

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant