Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rabarbrasuppe

Rabarbrasuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g rabarbra
  • 1 l vann
  • 200 g sukker

Jevning:

  • ca. 1,5 ss potetmel
  • 1 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rabarbra hører sommeren til. Lag en deilig rabarbrasuppe og server den med vaniljeis eller pisket kremfløte. Suppen smaker like godt kald som varm.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g rabarbra
  • 1 l vann
  • 200 g sukker

Jevning:

  • ca. 1,5 ss potetmel
  • 1 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne suppen med vaniljeis eller pisket  krem, noen mandelflak eller friske jordbær smaker også godt til.

Hvis du har mye rabarbra i hagen kan du lage opp en del rabarbrasuppe og fryse det ned. Smaker like godt vinter som sommer.

 Rabarbrasuppe

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 17:50:16