Grillet torsk med ramsløkpoteter Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Om fisken er selvfisket eller kjøpt i butikken spiller ingen rolle. En idiotsikker måte å tilberede den på er å pakke den i folie og sette den på ilden! I løpet av få minutter kan du servere den deiligste grillfisk. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 800 g torskefilet eller torskeloin 2 stk sitron 4 ss olivenolje 8 kvister frisk timian Ramsløkpoteter: 600 g potet 2 ss ramsløk (på glass) 1 stk rød chili Slik gjør du Del filet eller loin i jevnstore stykker. Dryss over litt salt og pepper. Skjær sitron i tynne skiver. Legg sitronskiver og fiskestykker på ark av aluminiumsfolie. Drypp over litt olje og legg på timianstilker. Pakk aluminiumsfolien sammen til en tett pakke og legg på grillen. Beregn 8-12 minutter, avhengid av størrelsen på fiskestykkene. Vask eller skrell poteter, og del dem om de er store. Ha potetene i en bolle. Tilsett ramsløkpuré og chili i ringer og bland godt. Har du ikke ramsløkpuré kan litt olivenolje og grovhakket hvitløk og persille bli like godt. Pakk potetene i aluminiumsfolie og sett dem på grillen i 20-30 minutter til potetene er møre. Du kan velge å lage porsjonspakker, eller pakke fisk til flere personer i én pakke. Pass på at fisken ikke blir liggende i flere lag. Dette er en genial måte å tilberede fisk på grillen. Alle fiskeslag kan tilberedes på samme måte, og innholdet i pakkene kan variere fra det aller enkleste som her, til avanserte pakker med masse grønnsaker og urtesmør eller rømme. Her er det bare å bruke fantasien! Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.