Kylling i pita

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Kylling i pita er raskt og enkelt, og populært for både store og små. Kyllingkjøttet kan godt byttes ut med for eksempel strimlet svinekjøtt.

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 4 stk. vårløk
  • 4 stk. grove pitabrød
  • 2 dl matyoghurt
  • 4 stk. salatblad
  • 1 pose eller 4 ts tikka masala krydder
Vis næringsinnhold
Energi
445kcal
Fett
12.9g
Protein
39g
Karbohydrater
39.8g
Jern
1.3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Du trenger: kyllingfilet, olje, paprika, vårløk, grove pitabrød, matyoghurt, tandori masala, salat.

 

  1. Skjær kyllingfilet i små terninger, ca. 1 x 1 cm. Skjær paprika i biter og vårløk i ringer.

  1. Stek kyllingbitene på middels varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika og vårløk, dryss over tikka masala-krydder og rør godt. Vend inn matyoghurt. Bland alt godt sammen og la det bli gjennomvarmt.

  1. Fyll varme pitabrød med kyllingblandingen og friske salatblad.

Server gjerne mer salat ved siden av.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.