Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 4 stk. vårløk
  • 4 stk. grove pitabrød
  • 2 dl matyoghurt
  • 4 stk. salatblad
  • 1 pose eller 4 ts tikka masala krydder
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

445kcal

Energi

12.9g

Fett

39g

Protein

39.8g

Karbohydrater

1.3mg

Jern

Del

Kylling i pita

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kylling i pita er raskt og enkelt, og populært for både store og små. Kyllingkjøttet kan godt byttes ut med for eksempel strimlet svinekjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 4 stk. vårløk
  • 4 stk. grove pitabrød
  • 2 dl matyoghurt
  • 4 stk. salatblad
  • 1 pose eller 4 ts tikka masala krydder
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

445kcal

Energi

12.9g

Fett

39g

Protein

39.8g

Karbohydrater

1.3mg

Jern

Slik gjør du

Du trenger: kyllingfilet, olje, paprika, vårløk, grove pitabrød, matyoghurt, tandori masala, salat.

 

  1. Skjær kyllingfilet i små terninger, ca. 1 x 1 cm. Skjær paprika i biter og vårløk i ringer.

  1. Stek kyllingbitene på middels varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika og vårløk, dryss over tikka masala-krydder og rør godt. Vend inn matyoghurt. Bland alt godt sammen og la det bli gjennomvarmt.

  1. Fyll varme pitabrød med kyllingblandingen og friske salatblad.

Server gjerne mer salat ved siden av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant