Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fisk- og skalldyrsuppe

Fisk- og skalldyrsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 kg friske blåskjell
  • 1 båt finhakket hvitløk (eller mer)
  • 1 ss smør
  • 1,5 dl hvitvin
  • 2 ss finhakket sjalottløk
  • 1 stk. vårløk
  • 8 dl fiskekraft + blåskjellkraft
  • 1 stk. stjerneanis (hel)
  • 3 dl kremfløte
  • 100 g steinbitfilet eller annen hvit fisk
  • 200 g laksefilet eller ørretfilet
  • 1 stk. eggeplomme
  • 600 g reker
  • 1 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 928 kcal
Fett 57 g
Protein 63 g
Karbohydrater 33 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (10)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

En nydelig fiskesuppe med rik smak og en liten touch av stjerneanis. En perfekt forrett. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 kg friske blåskjell
  • 1 båt finhakket hvitløk (eller mer)
  • 1 ss smør
  • 1,5 dl hvitvin
  • 2 ss finhakket sjalottløk
  • 1 stk. vårløk
  • 8 dl fiskekraft + blåskjellkraft
  • 1 stk. stjerneanis (hel)
  • 3 dl kremfløte
  • 100 g steinbitfilet eller annen hvit fisk
  • 200 g laksefilet eller ørretfilet
  • 1 stk. eggeplomme
  • 600 g reker
  • 1 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 928 kcal
Fett 57 g
Protein 63 g
Karbohydrater 33 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB11 09.11.2024 21:02:31