Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Seibiff med gulrot og løk

Seibiff med gulrot og løk

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g potet
  • 2 stk. løk
  • 1 ss margarin til steking
  • 4 stk. gulrot
  • 2 ss smør
  • 30 g kapers ( ca. 1/2 glass )
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 800 g seifilet
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss margarin til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g potet
  • 2 stk. løk
  • 1 ss margarin til steking
  • 4 stk. gulrot
  • 2 ss smør
  • 30 g kapers ( ca. 1/2 glass )
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 800 g seifilet
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss margarin til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 24.04.2024 12:30:19