Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Seibiff med gulrot og løk

Ingredienser

  • 800 g potet
  • 2 stk. løk
  • 1 ss margarin til steking
  • 4 stk. gulrot
  • 2 ss smør
  • 30 g kapers ( ca. 1/2 glass )
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 800 g seifilet
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss margarin til steking
Del

Seibiff med gulrot og løk

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g potet
  • 2 stk. løk
  • 1 ss margarin til steking
  • 4 stk. gulrot
  • 2 ss smør
  • 30 g kapers ( ca. 1/2 glass )
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 800 g seifilet
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss margarin til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 24.03.2023 10:12:18