Pytt i panne med lammeskav

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Pytt i panne med lammeskav og grønnsaker, bruk gjerne de grønnsakene du har i kjøleskapet. En rask og enkel hverdagsrett for hele familien. 

Ingredienser

  • 400 g lammeskav
  • 1 ss smør
  • 1 stk løk
  • 1 stk gulrot
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk paprika
  • 12 stk purre
  • 100 g kokt potet
  • 2 ss rapsolje
  • 12 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Stek lammeskav i smør på høy varme til det er ferdig stekt. Legg det over på en tallerken eller lignende.
  2. Skrell løk og gulrot, kutt dem i skiver. Skrell og kutt hvitløken i små biter. Paprika deles i større terninger. Vask purreløk godt, kutt i skiver. Alt dette legges i en skål.
  3. Del potetene i terninger, er potetene små er det bare og dele de på to.
  4. Sett en stekepanne på middels varme, fres grønnsakene og potetene sammen med olje til de har fått en fin farge. Tilsett kjøttet på slutten og fres videre i noen minutter til kjøttet har blitt varmt. Smak til med salt og pepper. 
    Her er det bare og bruke fantasien, stort sett alt av grønnsaker er godt i en pytt i panne. Man kan også ha fløte i den på slutten.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.