Ingredienser

  • 300 g lammeskav
  • 1 ss smør
  • 1 stk. gulrot
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. paprika
  • 0,5 stk. purre
  • 100 g kokt potet
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ss grovhakket bladpersille
Del

Pytt i panne med lammeskav

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pytt i panne med lammeskav og grønnsaker er en rask og enkel hverdagsrett for hele familien. Bruk gjerne de grønnsakene du har i kjøleskapet. I stedet for lammeskav kan du også bruke rester av lammelår (lammestek).

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 300 g lammeskav
  • 1 ss smør
  • 1 stk. gulrot
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. paprika
  • 0,5 stk. purre
  • 100 g kokt potet
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ss grovhakket bladpersille

Slik gjør du

  1. Stek lammeskav i smør på høy varme til det er ferdig stekt. Legg det over på en tallerken eller lignende.
  2. Skrell gulrot og skjær den i biter. Skrell og finhakk hvitløk. Kutt paprika i biter. Rens og vask purreløk godt, og kutt i skiver. Alt dette legges i en skål.
  3. Del poteter i fire. Hvisr potetene er små kan de deles i to eller være hele. 
  4. Sett en stekepanne på middels varme. Fres grønnsakene og potetene sammen med olje til de har fått en fin farge. Tilsett kjøttet på slutten og fres videre i noen minutter til kjøttet har blitt varmt. Smak til med salt og pepper. 
  5. Dryss over bladpersille før servering. 
Her er det bare og bruke fantasien, stort sett alt av grønnsaker er godt i en pytt i panne. Man kan også ha fløte i den på slutten.
 
Pytt i panne med lammeskav
 
 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant