Ingredienser

  • 2 stk. rød paprika
  • 8 stk. sjalottløk
  • 5 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 dl soyasaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

508kcal

Energi

11.7g

Fett

37.3g

Protein

60.3g

Karbohydrater

2.4mg

Jern

Del

Svinefilet oelek

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Chili smaker veldig godt sammen med svinekjøttets søte karakter. Sambal oelek er en chilibasert saus, hvor av navn stammer fra Indonesia og deres kjøkkenredskap som de knuser blant annet chili med.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. rød paprika
  • 8 stk. sjalottløk
  • 5 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 dl soyasaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

508kcal

Energi

11.7g

Fett

37.3g

Protein

60.3g

Karbohydrater

2.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Brun svinefilet i olje i en varm stekepanne til den har en fin farge på alle sider. Smør på sambal oelek.
  2. Kutt grønnsaker i store biter. Legg dem i en ildfast form, hell over soyasaus og legg svinefileten på toppen.
  3. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i ca. 20 minutter.
Bruk gjerne et steketermometer når du skal steke svinefilet. Sett termometeret i den tykkeste delen av fileten. Fileten er medium på 65 °C og medium pluss på 70 °C .

Pynt med friske urter og server gjerne retten med fullkornsris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant