Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Spinatsuppe med egg

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 stk. egg

Spinatsuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss olivenolje
  • 300 g frossen spinat
  • 8 dl vann
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 50 g finsnittet purre
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Spinatsuppe med egg

(5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 stk. egg

Spinatsuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss olivenolje
  • 300 g frossen spinat
  • 8 dl vann
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 50 g finsnittet purre
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kok egg i 8-10 minutter. Avkjøl dem av i kaldt vann, og ta av skallet.
  2. Hakk løk, og ha den i en varm kjele med olivenolje sammen med tint spinat. La det frese et par minutter. 
  3. Tilsett vann, buljong og purre. La det koke i ca. 5 minutter.
  4. Tilsett crème fraîche og kjør suppen jevn med en stavmikser eller i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.

Server suppen med egg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB12 30.11.2022 09:06:01