Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spinatsuppe med egg

Ingredienser

  • 4 stk. egg

Spinatsuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss olivenolje
  • 300 g frossen spinat
  • 8 dl vann
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 50 g finsnittet purre
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Spinatsuppe med egg

(5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg

Spinatsuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss olivenolje
  • 300 g frossen spinat
  • 8 dl vann
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 50 g finsnittet purre
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server suppen med egg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB15 31.03.2023 15:39:16