Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Torsk med gulrotstuing

Ingredienser

  • ca. 800 g torskefilet
  • 0,5 dl salt per liter vann
  • 200 g bacon

Gulrotstuing:

  • 500 g gulrot
  • 2 ss hvetemel
  • 2,5 dl melk
  • 0,25 ts malt muskat
  • 2 ss hakket frisk persille
Del

Torsk med bacon og gulrotstuing

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • ca. 800 g torskefilet
  • 0,5 dl salt per liter vann
  • 200 g bacon

Gulrotstuing:

  • 500 g gulrot
  • 2 ss hvetemel
  • 2,5 dl melk
  • 0,25 ts malt muskat
  • 2 ss hakket frisk persille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 01.02.2023 21:02:07