Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Torsk med gulrotstuing

Torsk med bacon og gulrotstuing

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g torskefilet
  • 200 g bacon

Gulrotstuing:

  • 500 g gulrot
  • 2 ss hvetemel
  • 2,5 dl melk
  • 0,25 ts malt muskat
  • 2 ss hakket frisk persille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g torskefilet
  • 200 g bacon

Gulrotstuing:

  • 500 g gulrot
  • 2 ss hvetemel
  • 2,5 dl melk
  • 0,25 ts malt muskat
  • 2 ss hakket frisk persille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hva er i sesong i Norge vinterstid?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB14 17.06.2024 16:48:17