Ingredienser

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl melk
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. banan
  • 1,5 ss flytende honning
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss karamellsaus
  • 0,5 stk. appelsin
Del

Baked oats med appelsin og karamell

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vi får virkelig ikke nok av baked oats og spesielt ikke denne med smak av appelsin servert med masse karamellsaus. Har du lyst på noe søtt og godt er dette noe for deg! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl melk
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. banan
  • 1,5 ss flytende honning
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss karamellsaus
  • 0,5 stk. appelsin

Slik gjør du

  1. Ha havregryn, melk, egg, banan, honning, bakepulver, kanel og salt i en blender. Kjør til blandingen er jevn og glatt.
  2. Ha blandingen i en kopp som tåler varme eller en liten ildfast form. Hell over karamellsaus og lag en liten swirl med en teskje.
  3. Skjær appelsin i tynne skiver uten skall og legg på toppen. Ta vare på resten av appelsinskivene til servering. Stek i ovnen på 175 °C i 25-30 minutter.

Serveres varm med ekstra karamellsaus, appelsinskiver og melis.

Baked oats med appelsin og karamell

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant