Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pepperbiff alternativ 2

Pepperbiff

Ingredienser

porsjoner

Peppersaus:

  • 1 ts rosépepper
  • 1 ts grønne pepperkorn
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 ss smør
  • 3 dl oksekraft eller buljong
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts salt

Stekte tomater:

  • 1 pk rød cherrytomat
  • 1 pk gul cherrytomat
  • 1 ss smør til steking
  • 4 stilker frisk timian
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 669 kcal
Fett 50 g
Protein 48 g
Karbohydrater 6 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ytrefilet av storfe er mørt og smakfullt kjøtt som er perfekt til biff. Den klassiske pepperbiffen var særlig populær på 80-tallet, men smaker like fantastisk godt i dag med den kremete, hotte sausen!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Peppersaus:

  • 1 ts rosépepper
  • 1 ts grønne pepperkorn
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 ss smør
  • 3 dl oksekraft eller buljong
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts salt

Stekte tomater:

  • 1 pk rød cherrytomat
  • 1 pk gul cherrytomat
  • 1 ss smør til steking
  • 4 stilker frisk timian
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 669 kcal
Fett 50 g
Protein 48 g
Karbohydrater 6 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Norsk ytrefilet av storfe

Grill gjerne biffene istedet. Pensle biffene med olje og krydre med salt og pepper. Grill dem på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side.

Server biffene med stekte cherrytomater og peppersaus. Dryss gjerne over friske urter til pynt. Til pepperbiffen smaker det også godt med ovnsstekte potetbåter eller hasselbackpoteter

Pepperbiff alternativ 1

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB12 13.05.2025 12:57:00