Ingredienser

  • 1 stk. liten hodekål
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ts spisskummenfrø
Del

Svinekoteletter med hot kålsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koteletter av svin med hot kålsalat er en rask og superenkel rett som smaker både er sterkt og godt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. liten hodekål
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ts spisskummenfrø

Slik gjør du


Du trenger: Koteletter av svin, hodekål, rødløk, rød chili, grønn chili, spisskummen, olje, salt og pepper. 

  1. Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene, da blir det lettere å steke dem jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.

  1. Brun kotelettene på sterk varme i en stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. La kotelettene ettersteke på svakere varme i ca. 5 minutter. 
Her kan du se MatPrat TV: Slik steker du kotelett.

  1. Skjær hodekål og rødløk i strimler.  Rens chili og skjær den i skiver.
Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.

  1. Fres chili og spisskummen raskt i en stekepanne med litt olje. Ha strimler av hodekål og rødløk i pannen og fres til grønnsakene er møre, 4-5 minutter.

Server stekte koteletter av svin med hot kålsalat. Kjempegodt!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant