Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnstekt laks med hotte risnudler

Ingredienser

  • 800 g laksefilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. gulrot
  • 50 g sukkererter
  • 2 stk. vårløk
  • 500 g risnudler

Saus:

  • 3 ss soyasaus
  • 3 ss eplejuice
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 bit finhakket frisk ingefær , på størrelse med en tommelfinger
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 båter finkuttet hvitløk
  • 2 ts fiskesaus (asiatisk)
  • saften av 1 stk. lime
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 1 ss sesamfrø
Del

Ovnsbakt laks med hotte risnudler

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g laksefilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. gulrot
  • 50 g sukkererter
  • 2 stk. vårløk
  • 500 g risnudler

Saus:

  • 3 ss soyasaus
  • 3 ss eplejuice
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 bit finhakket frisk ingefær , på størrelse med en tommelfinger
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 båter finkuttet hvitløk
  • 2 ts fiskesaus (asiatisk)
  • saften av 1 stk. lime
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 1 ss sesamfrø

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 200 °C.

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 25.03.2023 09:06:01