Steinbit med grillet nektarin

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Legg fisk på grillen! Steinbitfilet er fast i konsistensen og er enkel å grille. Sommerfrukten nektarin er også fin å legge på grillen, og gir deilig sødme og syrlighet til retten.

Ingredienser

  • 800 g steinbitfilet
  • 2 ss olje
  • 4 stk nektarin
  • 1 stk agurk
  • 1 pose ruccula
  • 1 stk sitron

Slik gjør du

  1. Renskjær steinbitfilet og skjær den i mindre biter. Sett til side.
  2. Skjær nektiariner i båter, og bruk en ostehøvel til åskjære agurk i lange strimler. sett alt klart ved grillen.
  3. Pensle fiskestykkene med litt olje og grill dem 5-6 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg fiskestykkene over på et fat og hold dem varme etter hvert som de blir ferdige. 
  4. Legg nektarinbitene på grillen og grill dem raskt på hver side. 
  5. Fordel grillet fisk, nektarin, agurkstrimler og ruccola på tallerkener. Drypp over olivenolje og sitronsaft og dryss over litt salt og pepper og server. 

Små nypoteter kan godt serveres til.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.