Biffwok med kål og peanøtter

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne sunne wokoppskriften er med biffstrimler, kinakål og gulrot. Woksausen lager du selv av appelsinjuice, soyasaus og peanøttsmør. 

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 4 ss rapsolje
  • ½ stk strimlet kinakål
  • 2 stk revet gulrot
  • 2 ss vann
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 ss grovt peanøttsmør
  • dl appelsinjuice
  • 3 ss soyasaus
Vis næringsinnhold
Energi
321kcal
Fett
18.6g
Protein
30.8g
Karbohydrat
6.7 g
Jern
3.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Ha halvparten av oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter. Stek biffstrimlene i to omganger og ha dem over på en tallerken.
  2. Sett stekepannen tilbake på platen og juster varmen litt ned. Tilsett resten av oljen, kinakål, gulrot og vann. Fres raskt i 1 minutt eller til kålen begynner å falle sammen.
  3. Ha kjøttet tilbake i pannen og tilsett peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Bland alt godt og server med en gang!

Server gjerne med nudler eller ris.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.