Ingredienser

  • 200 g fullkornsnudler
  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 4 ss olje
  • 1 stk. kinakål
  • 4 stk. gulrot

Woksaus

  • 1 ss grovt peanøttsmør
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 1 dl soyasaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

489kcal

Energi

15.8g

Fett

32.3g

Protein

51.2

Karbohydrat

6.3mg

Jern

51.2g

Karbohydrater

Del

Biffwok med kål og peanøtter

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Strimlet biffkjøtt egner seg godt i raske middager. Her får biffstrimlene selskap av kinakål, gulrøtter og en deilig saus av peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Vi serverer grove nudler til, og har middagen på bordet på under en halvtime.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g fullkornsnudler
  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 4 ss olje
  • 1 stk. kinakål
  • 4 stk. gulrot

Woksaus

  • 1 ss grovt peanøttsmør
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 1 dl soyasaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

489kcal

Energi

15.8g

Fett

32.3g

Protein

51.2

Karbohydrat

6.3mg

Jern

51.2g

Karbohydrater

Slik gjør du

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  2. Ha halvparten av oljen i en wokpanne eller stekepanne med høye kanter. Stek biffstrimlene i to omganger. Krydre med litt salt og pepper. Ha dem over på en tallerken.
  3. Del kinakål på langs og kutt den og gulrot i tynne strimler. Sett wokpannen tilbake på platen og la den bli ordentlig varm. Tilsett resten av oljen, kinakål og gulrot. Fres raskt i et par minutter, eller til kålen begynner å falle sammen.
  4. Bland sammen peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Det er enklest om peanøttsmøret er romtemperert.
  5. Ha kjøttet tilbake i pannen og tilsett peanøttsausen. Bland godt og la alt bli gjennomvarmt. Smak til med litt salt og pepper. Server med én gang.

Biffwok med kål og peanøtter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant