Lagre

Ingredienser

Brokkolisalat med blomkål:

  • 1 stk. brokkoli
  • 1 stk. blomkål
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 dl rosiner
  • 0,5 dl pinjekjerner eller solsikkekjerner

Dressing:

  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss sukker
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Svinefilet med brokkolisalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grillet indrefilet av svin er nydelig grillmat. Server svinefileten med brokkolisalat med krønsj som tilbehør.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

Brokkolisalat med blomkål:

  • 1 stk. brokkoli
  • 1 stk. blomkål
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 dl rosiner
  • 0,5 dl pinjekjerner eller solsikkekjerner

Dressing:

  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss sukker
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær svinefileten fri for hinner, og krydre den med salt og pepper. Legg fileten på grillen, først på direkte varme og så på indirekte varme.
  2. Rens brokkoli og blomkål fri for blader, kutt vekk den nederste delen av stilken. Skrell rødløk og del den den i store båter. Grill grønnsakene på direkte varme mens fileten ligger på indirekte.
  3. Grill svinefileten i 15-20 minutter, snu ofte. Bruker du steketermometer er fileten medium stekt når termometeret viser 65 °C og gjennomstekt ved 75 °C.  Husk å hvile kjøttet i ca. 10 minutter etter grilling.
  4. Ta av grønnsakene når de har fått litt farge. De skal fortsatt være rå. Skjær bukettene i små biter, grovhakk rødløk og bland alle ingrediensene til salaten.
  5. Rør sammen crème fraîche, sukker, eddik, salt og pepper. Hell dressingen over salaten.

Har du grillet baconsurret svinefilet noen gang? Mmm! Det bør du prøve! Du bør også teste ut vår brokkolisalat med bacon!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant