Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Bakt torsk med linser

Ingredienser

  • 800 g torskefilet
  • 2 ss olivenolje
  • saften av 0,5 stk. sitron

Linser:

  • 2 dl grønne linser eller belugalinser
  • 0,5 stk. løk
  • 5 dl fiske- eller kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. cherrytomat
  • 0,5 dl hasselnøtter
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 dl hakket bladpersille
Del

Ovnsbakt torsk med linser

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 800 g torskefilet
  • 2 ss olivenolje
  • saften av 0,5 stk. sitron

Linser:

  • 2 dl grønne linser eller belugalinser
  • 0,5 stk. løk
  • 5 dl fiske- eller kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. cherrytomat
  • 0,5 dl hasselnøtter
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 dl hakket bladpersille

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 180 °C.

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 04.02.2023 10:32:27