Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt torsk med linser

Ovnsbakt torsk med linser

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 2 ss olivenolje
  • saften av 0,5 stk. sitron

Linser:

  • 2 dl grønne linser eller belugalinser
  • 0,5 stk. løk
  • 5 dl fiske- eller kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. cherrytomat
  • 0,5 dl hasselnøtter
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 dl hakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 2 ss olivenolje
  • saften av 0,5 stk. sitron

Linser:

  • 2 dl grønne linser eller belugalinser
  • 0,5 stk. løk
  • 5 dl fiske- eller kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. cherrytomat
  • 0,5 dl hasselnøtter
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 dl hakket bladpersille

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 180 °C.

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 27.05.2024 07:40:59