Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønnsaksuppe med gresskar og risolini

Grønnsaksuppe med gresskar og risoni

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. potet
  • 750 g gresskar
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss olivenolje
  • 150 g risoni (orzo) eller andre små suppenudler
  • 0,5 pose frisk spinat
  • 2 ss hakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Istedet for risoni kan du også bruke rester av kokt ris eller byggryn.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. potet
  • 750 g gresskar
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss olivenolje
  • 150 g risoni (orzo) eller andre små suppenudler
  • 0,5 pose frisk spinat
  • 2 ss hakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server suppen straks og gjerne med noen skiver ferskt grovt brød.

Risoni er små, riskornformede pasta som passer godt i buljongsupper som denne. Du får kjøpt risoni i velassorterte matbutikker. Varier suppen med de grønnsakene du har for hånden, og med ulike urter og krydder. Rester av kokt ris, bygg, eller middagshvete kan erstatte risoni, også hvis du ønsker å gjøre retten helt vegansk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB15 16.06.2024 23:04:19