Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grønnsaksuppe med gresskar og risolini

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. potet
  • 750 g gresskar
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss olivenolje
  • 150 g risoni (orzo) eller andre små suppenudler
  • 0,5 pose frisk spinat
  • 2 ss hakket bladpersille
Del

Grønnsaksuppe med gresskar og risoni

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Istedet for risoni kan du også bruke rester av kokt ris eller byggryn.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. potet
  • 750 g gresskar
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss olivenolje
  • 150 g risoni (orzo) eller andre små suppenudler
  • 0,5 pose frisk spinat
  • 2 ss hakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server suppen straks og gjerne med noen skiver ferskt grovt brød.

Risoni er små, riskornformede pasta som passer godt i buljongsupper som denne. Du får kjøpt risoni i velassorterte matbutikker eller i innvandrerbutikker. Varier suppen med de grønnsakene du har for hånden, og med ulike urter og krydder. Rester av kokt ris, bygg, eller middagshvete kan erstatte risoni.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB13 03.12.2022 16:05:37