Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pannekaker med havregryn
Har du små kokker i huset? La barna lage havrepannekaker helt selv på MatStart. Besøk matstart.no

Pannekaker med havregryn

Ingredienser

porsjoner

Pannekakerøre:

  • 3 dl hvetemel
  • 1 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 4 stk. egg
  • 2 ss margarin til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pannekaker med havregryn er litt sunnere enn pannekaker med bare fint mel. Havrepannekaker har samme gode smak, og litt mer å tygge på. Pannekakene er populær hverdagsmiddag i barnefamilier, så pass på å lage nok pannekakerøre!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Pannekakerøre:

  • 3 dl hvetemel
  • 1 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 4 stk. egg
  • 2 ss margarin til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du erstatte melk med et plantebasert alternativ. Eggene kan sløyfes, eller erstattes med et eggalternativ som f.eks. No-Egg. 

Server gjerne pannekakene sammen med ertesuppe til middag eller som en selvstendig middag, med blåbærsyltetøy eller sukker på. 

Her finner du oppskriften på hjemmelaget blåbærsyltetøy

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 26.05.2024 23:39:05