- Forvarm stekeovnen til 220 °C. legg bakepapir på et stekebrett.
- Skjær fiskepudding i tykke skiver. Sett til side.
- Vask søtpoteten grundig og skrap vekk eventuelle skader og urenheter i skallet. Del den i to og deretter i grove, tykke biter på langs. Legg bitene ut over bakepapiret og drypp over sitronsaft og olivenolje. Krydre med salt og pepper.
- Sett brettet nest øverst i ovnen og stek søtpoteten til den er myk og har fått god farge over det meste.
- Bland sammen yoghurt, sennep, timian, salt og pepper til yoghurtdressingen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Kutt sukkerertene i fine strimler.
- Varm en stekepanne på middels varme og smelt margarin. Legg i fiskepuddingskivene og stek dem på begge sider til de har fått fin farge og er gjennomvarme.
Server fiskepudding med søtpotet og yoghurtdressing og dryss finhakkede sukkererter over.
Søtpotet er kommer i mange størrelser. Velger du ut de store, kan det hende at én søtpotet holder til begge gjenoppskriftene. Sjekk vekten.