Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Firkløverkake

Ingredienser

12  porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 150 g sukker
  • 90 g hvetemel
  • 2 ss kakaopulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1,5 ts bakepulver
  • 75 g smør
  • 50 g mørk kokesjokolade

Glasur:

  • 1 dl kremfløte
  • 200 g firkløversjokolade
  • 100 g romtemperert smør

Pynt:

  • 3 ss grovhakkede hasselnøtter
Del

Firkløverkake

(4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En saftig og god sjokoladekake er noe alle liker! Lag en deilig firkløverkake med luftig sjokoladeglasur neste gang du venter kaffegjester.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

12  porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 150 g sukker
  • 90 g hvetemel
  • 2 ss kakaopulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1,5 ts bakepulver
  • 75 g smør
  • 50 g mørk kokesjokolade

Glasur:

  • 1 dl kremfløte
  • 200 g firkløversjokolade
  • 100 g romtemperert smør

Pynt:

  • 3 ss grovhakkede hasselnøtter

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sukkerbrød 3a_tips

 

Bruk romtempererte egg. De har bedre piskeevne og gir en luftigere eggedosis. Når er eggedosisen stiv nok? Skriv «Ole» med vispen, klarer du se hele navnet før eggedosisen flyter ut er den ferdig.

 Vi kan også anbefale vår sjokoladekake i langpanne. Den er myk, saftig og god!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 20.03.2023 11:05:24