Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 2 dl couscous
  • 2 stk. appelsin
  • 1 stk. gulrot
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 50 g kokosflak
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 4 ss olivenolje
Del

Couscoussalat med kylling og appelsin

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk og rask salat med vårlige, lette smaker. Vi har brukt kyllingfilet, men du kan like gjerne bruke rester av kylling fra gårsdagens middag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 2 dl couscous
  • 2 stk. appelsin
  • 1 stk. gulrot
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 50 g kokosflak
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 4 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken.
  3. Skjær skallet av appelsinen med en skarp kniv slik at du fjerner den hvite hinnen. Skjær dem i skiver. Er det saft igjen 
  4. Kutt gulrot i tynne strimler eller riv den grovt. Skjær vårløk og grønn chili i tynne ringer. 
  5. Rist kokos i en tørr stekepanne til de begynner å få fin farge. 
  6. Skjær kylling i skiver og legg på fat eller tallerkner sammen med couscous, appelsinskiver, gulrot, vårløk og chili. Dryss over kokosflak og grovhakket koriander og drypp over litt olivenolje, litt flaksalt og noen drag med pepperkverna.

Server gjerne ferskt brød til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant