Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Stekt skrei med spinat og sukkererter

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g skreifilet med skinn
  • 2 ss salt
  • 800 g potet
  • 1 pose frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pk sukkererter
  • 2 ss margarin
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Stekt skrei med spinat og sukkererter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g skreifilet med skinn
  • 2 ss salt
  • 800 g potet
  • 1 pose frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pk sukkererter
  • 2 ss margarin
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Del skreifileten i porsjonsstykker på ca 200 g. Legg stykkene over på en tallerken og dryss over godt med salt. La stå i 20-30 minutter.
  2. Kok potetene.
  3. Skyll vekk saltet på fisken og tørk av med litt papir.
  4. Varm en stekepanne og smelt halvparten av margarinen. Legg i fiskestykkene med skinnsiden ned når det slutter å bruse. Krydre med pepper. Stek fiskestykkene i 3-5 minutter på hver side, til de er gylne og knapt gjennomstekt. Klem over sitronsaft rett før servering.
  5. Varm resten av margarinen i en vid panne og fres grønnsakene til de akkurat faller sammen. Smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 04.02.2023 12:54:05