Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fiskeboller i karrisaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970 - tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple- og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kjøttdeiggryte Giniling Guisado

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Filippinsk mat er et spennende bekjentskap på norske middagsbord.  Giniling er en enkel rett med kjøttdeig som gir et lite, men godt inntrykk av hva det filippinske kjøkkenet kan by på, med milde, avstemte smaker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Ovnsbakt torsk med varm soppsalat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Den aller enkleste måten å tilberede fersk torskefilet på, er å bake den i ovnen. Kjapt og godt – og det gir deg hendene fri til å lage et deilig tilbehør. Denne middagen har du på bordet på under en halv time.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Ostefondue

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Ostefondue er den ultimate kosematen. Hvem kan vel motstå varm, flytende ostemasse sammen med brød, poteter og grønnsaker? Og aller best - den gylne skorpen som danner seg i bunnen av gryten... Nam!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Helstekt ytrefilet av svin med plommesaus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En syrlig og krydret plommesaus passer ypperlig til helstekt ytrefilet av svin. Servert med marinerte aspargesbønner er dette en enkel og lett rett du kan lage til dine gjester.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Tyrkisk Güvec

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne tradisjonelle tyrkiske lammegryten med masse grønnsaker er enkel å tilberede, og steker ferdig i ovnen mens du gjør andre ting.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Plommekake

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Modne norske plommer har en kort og intens sesong, og det er bare å fråtse! Plommene er fantastisk søte og saftige, og gir nydelig saftighet i bakverk. Denne kaken er nydelig som den er, og enda bedre om du spanderer litt vaniljeis ved siden av.

  • Fylte pannekaker med epler

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En supergod dessert, som slår lørdagsgodteriet! Her kan du bruke rester av pannekaker hvis du har det, eller ferdigstekte pannekaker. Du kan også lage dine egne pannekaker.