Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskeboller i karrisaus

Fiskeboller i karrisaus

Ingredienser

porsjoner
  • 1 boks hermetiske fiskeboller

Karrisaus:

  • 2 ss margarin
  • 2 ts karri
  • 3 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 2 dl kraft fra fiskeboller

Råkost:

  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. eple
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 boks hermetiske fiskeboller

Karrisaus:

  • 2 ss margarin
  • 2 ts karri
  • 3 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 2 dl kraft fra fiskeboller

Råkost:

  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. eple
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server fiskebollene med kokte poteter og råkost. Brokkoli eller andre grønnsaker er også godt til.

 

Fiskeboller i karrisaus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB15 14.06.2024 14:54:20