Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Fiskeboller i karrisaus

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 boks hermetiske fiskeboller

Karrisaus:

  • 2 ss margarin
  • 2 ts karri
  • 3 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 2 dl kraft fra fiskeboller

Råkost:

  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. eple
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts sukker
Del

Fiskeboller i karrisaus

(4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 boks hermetiske fiskeboller

Karrisaus:

  • 2 ss margarin
  • 2 ts karri
  • 3 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 2 dl kraft fra fiskeboller

Råkost:

  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. eple
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server fiskebollene med kokte poteter og råkost. Brokkoli eller andre grønnsaker er også godt til.

 

Fiskeboller i karrisaus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB13 30.11.2022 18:41:36